» Lavlja kandža

Lavlja kandžaicon

Autosigurnosni sistem Lavlja Kandža je mehanička zaštita koja se postavlja na centralni deo upravljačkog sistema i vrši blokadu volana sprečavajući tako neovlašćeno pokretanje vozila.

Postavljanjem blokira centralni deo upravljačkog sistema i na taj način sprečava odvlačenje vozila, navlačenje na šlep službu, guranje vozila itd.

Kao rezultat dugogodišnjeg ispitivanja i proučavanja Lavlja Kandža je zasluženo zauzela jedno od vodećih mesta u svetskoj industriji autosigurnosnih sistema o čemu svedoče i mnogobrojna priznanja.

Autosigurnosni sistem Lavlja Kandža pored velikog broja zadovoljnih građana koriste i razne državne institucije, ambasade, Ministarstvo unutrašnjih poslova i dr. Uspešno sarađujemo i sa auto kućama sa kojima imamo ugovore o poslovnotehničkoj saradnji (Porsche, Autokomerc, Škoda, Integra Motors) kao i sa osiguravajućim društvima.

Jedan od najboljih pokazatelja kvaliteta autosigurnosnog sistema Lavlja Kandža su brojni neuspeli pokušaji krađe automobila sa ugrađenim Lavlja Kandža i Zeder autosigurnosnim sistemima.